Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Heleen

Om mezelf de kans te geven creatief bezig te zijn in mijn vrije tijd, richtte ik in 2018 Nuancensemble op. Zo blijf ik groeien in een wereld waar klantenservice, creativiteit en identiteit onontbeerlijk zijn. Mijn doel in elk project is om jou als zaakvoerder dichter bij je klanten te brengen en omgekeerd. Mijn corebusiness – of noem het expertise – is het nuanceren van jouw professionele verhaal. Samen werken we naar een concreet doel.

Je vindt hieronder een korte samenvatting van mijn aanbod, de opmerkzame lezer komt al snel tot de conclusie dat elk deel past in een groter geheel: communicatie.

klanten

workshops

Hoe begin je nu de moeilijke mail over die levering die wat later is? Wat doe je met klanten die aan de lijn erg onbeleefd kunnen zijn? Waarom ben je zo zenuwachtig als je op klantenbezoek moet? Omgaan met klanten is makkelijk, tot ze moeilijke vragen stellen, boos worden of naar de concurrentie gaan. Van een stoomcursus tot uitgediepte klantenstrategie, ik giet het in een workshop op jouw maat. Want al doende leert men!

#retentie #klanttevredenheid

expert klantencontact

Correct communiceren met je klanten is cruciaal voor het slagen van je onderneming, zowel op korte als lange termijn. Met meer dan zeven jaar professionele klantenervaring en een levenslange ervaring met het gegeven van ‘de klant’ loods ik je succesvol naar een duurzame klantrelatie. Ik begeleid je op jouw pad naar een vijfsterren klantenservice. En als het even moeilijk gaat, sta ik voor je klaar om de telefoon/ mailbox even van je over te nemen.

#duurzamerelaties #goodpractices

creatief

van concept tot brand

Of je nu een maand geleden je ondernemingsnummer aanvroeg of al 20 jaar vakmens bent, je onderneming is steeds in beweging. Passen jouw producten nog bij je activiteiten, wil je je service uitbreiden of misschien wil inkrimpen? Het is wat vaag in jouw hoofd, ik leg voor jou de bouwstenen op tafel en samen werken we naar een nieuw evenwicht.

#focus #visie #missie

brainstormsessies

Brainstormen, filosoferen, nieuwe invalshoeken of gewoon even ‘out of the box’ durven denken zonder daar direct actie op te moeten ondernemen. Ik doe dat graag, jij ook? Kom gerust eens af, ik trakteer op straffe koffie en verse ideeën … of was het nu omgekeerd?

#elkedageennieuwidee

schrijven

blog

Zo nu en dan kruip ik in mijn pen, dat doe ik om stoom af te blazen of mijn gedachten te orderen. Soms krijg je dat te lezen en soms ook niet. Want onderschat de therapeutische kracht niet van frustraties van je afschrijven of dilemma’s zwart of wit voor je te zien.

copywriting & SEO

Wat Google van je denkt zal je waarschijnlijk nooit weten, waar ze je parkeren tussen alle zoekresultaten daarentegen is glashelder. De regels van SEO veranderen razendsnel, stay on top of it!

structuur

Planning

Al die taken en zo weinig tijd. Leveringen voorbereiden, boekhouding opvolgen en inkopen doen. Ook op lange termijn zijn er uitdagingen die om aandacht schreeuwen.

#prioriteiten #agenda

Interne & externe communicatie

Mails naar klanten, mails naar partners, nieuwsbrieven, flyers en social media posts. Zorg voor een gestructureerd overzicht en automatiseer waar het kan.

#redactie #overzicht

%d bloggers liken dit: