Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Startup Pets2Reconnect

Activiteiten met en tussen dieren, niet voor kinderen wel voor volwassenen. Wat een heerlijk idee. Maar al te vaak zijn we als ‘verantwoordelijke grown-ups’ veel te serieus en vaak gestresseerd. Tine biedt ons sinds dit jaar de mogelijkheid om zonder gêne een fluffy kalf te aaien, hem een touwtje aan te doen en een wandeling te gaan maken.

Misschien versimpel ik daarmee haar businessmodel, want zelf wil ze je graag uitnodigen om via de dieren tot nieuwe inzichten te komen over je eigen leven. Dat klinkt heel logisch, als je bedenkt dat ezels je een spiegel voorhouden en paarden reageren op jouw emotionele toestand. Je hoeft daarvoor niet op een stoel plaatsnemen bij een therapeut, dieren luisteren en begrijpen. Stel je ervoor open en ervaar het.

Als startende onderneming komt er enorm veel op je af. Mijn samenwerking met Tine focuste zich op haar online aanwezigheid en het distilleren van haar visie. We ontwierpen samen haar website – die ze nu zelf beheert – en ze kreeg van mij een spoedcursus social media. We deden enkele brainstorms en vonden zo haar tone of voice voor haar kanalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: